20 Temmuz 2012 Cuma

KAĞIT KEBABI


MALZEMELER (4 KİŞİLİK)

1 KG KUŞBAŞI (KUZU TERCİH EDİLİR)
2 ADET DOMATES
3 ADET SİVRİBİBER VEYA ÇARLİSTON BİBER
1 TATLI KAŞIĞI KEKİK
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
1 ADET HALKA HALKA DOĞRANMIŞ SOĞAN
1 ÇAY FİNCANI SIVIYAĞ

YAPILIŞI:

Domateslerin kabuğunu soyun ve küp küp kesin. Biberleri 1 parmak kalınlığında doğrayın. Bütün malzemeleri karıştırın. Kasapların kullndığı yağlı kağıda koyun. 4 tarafını bohça gibi katlayın. 180derece ısılı fırında 1,5 saat kadar pişirin ve sıcak olarak servis yapın.

AFİYET OLSUN :)

Hiç yorum yok:

Türk Yemekleri

Türk Yemekleri
Selamlar,bloğumuzda Türk yemek kültürünü yansıtan yapımı oldukça kolay ve zevki yemek tariflerini bulabilirsiniz. 30 yılı aşkındır bir ev hanımı olarak edindiğim nacizane yemek yapımı tecrübelerimi bu blog aracılığı ile sizlerle paylaşmak istiyorum.