3 Ağustos 2012 Cuma
TEREYAĞLI TAZE PATATES
MALZEMELER
1/2 KG. TAZE PATATES
4 ÇORBA KAŞIĞI TEREYAĞI
1 DİŞ DÖVÜLMÜŞ SARIMSAK
1 ÇORBA KAŞIĞI KIYILMIŞ MAYDANOZ
YAPILIŞI
Tereyağını eritince küpp patatesleri ekleyip kapağını kapatın. Kısık ateşte, tencereyi arada sallayarak (25 dk kadar) patatesler yumuşayıncaya kadar pişirin. Tencereyi ateşten alıp tuz ve maydanoz serpip ısıtılmış servis tabağına çıkarın. Et veya tavuk yemeklerinin yanında garnitür olarak kullanın.
YAPAN ELLERİNİZE SAĞLIK ŞİMDİDEN AFİYET OLSUN :)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder