5 Aralık 2007 Çarşamba

Kaymaçina

Kaymaçina



Malzemeler

1 kilo süt—7 adet yumurta—2 su bardağı toz şeker.


Yapılışı

Süt,yumurta.toz şeker iyice karıştırılır. Bir fırın kabına dökülür orta ısıdaki fırında 1 saat pişirilir.üstü göz göz ve kahverengiye dönük bir renk alınca tatlımız pişmiş demektir. Soğuk servis edilir. Afiyet olsun.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

kaymaçina arnavutların en öeşhur tatlılarından biridir. türk tatlısı değildir

Türk Yemekleri

Türk Yemekleri
Selamlar,bloğumuzda Türk yemek kültürünü yansıtan yapımı oldukça kolay ve zevki yemek tariflerini bulabilirsiniz. 30 yılı aşkındır bir ev hanımı olarak edindiğim nacizane yemek yapımı tecrübelerimi bu blog aracılığı ile sizlerle paylaşmak istiyorum.