Tavuk Salatası
Malzemeler-- 4 kişiliktir. 1 Tavuğun Göğüs eti--5 adet Marul yaprağı--3 yemek kaşığı Mayonez--6 adet Salatalık turşusu--3 Yemek kaşığı Yoğurt.tuz.-- bir kaç dal Dereotu.
Tavuk Salatasının Yapılışı--- Haşlanmış Tavuk Göğüs etini ufak ufak parçalara ayırıp soğumaya bırakın. Diğer tarafta Yoğurt ve Mayonezi iyice çırpın buna küçük küçük doğradığınız turşuları ve marul yapraklarını ilave edin.Tavuk etlerinide bu karışıma ekleyip iyice karıştırdıktan sonra servis tabağına alın.tuzunu ilave edip Dereotu ile süsleyip servis edin. Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Türk Yemekleri

Selamlar,bloğumuzda Türk yemek kültürünü yansıtan yapımı oldukça kolay ve zevki yemek tariflerini bulabilirsiniz. 30 yılı aşkındır bir ev hanımı olarak edindiğim nacizane yemek yapımı tecrübelerimi bu blog aracılığı ile sizlerle paylaşmak istiyorum.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder