2 Haziran 2011 Perşembe

Fasulye Kavurması




Fasulye Kavurması Tarifi

Malzemeler

1 gr. taze fasulye
2 çay bardağı sıvı yağ
2 adet soğan
1 adet biber
2 adet domates
2 adet yumurta
Karabiber
Tuz

Fasulye Kavurması Tarifi

Fasulyelerin kenarlarını ayıklayın ve küçük küçük doğrayın.Fasulyeler yumuşayıncaya kadar haşlayın.Tencereye margarini koyun.Soğanı küçük küçük doğrayıp yağda kavurun daha sonra içine biberleri,domatesleri de küp küp doğrayarak ilave edin
.
Fasulyeleri de ekleyerek 5-10 dakika pişirin.Tuz ve karabiberi koyduktan sonra çırpılmış yumurtayı ilave edin,fasulyelere iyice yedirerek karıştırın.Sıcak olarak servis edin.

Hiç yorum yok:

Türk Yemekleri

Türk Yemekleri
Selamlar,bloğumuzda Türk yemek kültürünü yansıtan yapımı oldukça kolay ve zevki yemek tariflerini bulabilirsiniz. 30 yılı aşkındır bir ev hanımı olarak edindiğim nacizane yemek yapımı tecrübelerimi bu blog aracılığı ile sizlerle paylaşmak istiyorum.