11 Ekim 2007 Perşembe

Piyaz




Malzemeler


2 bardak haşlanmış kuru fasulye—1 adet haşlanmış havuç—1 adet haşlanmış yumurta—dereotu,tuz,karabiber,pul biber,sirke,sıvı yağ—1 adet soğan




Yapılışı



Soğanlarımızı ince ince doğrayalım biraz tuz ile ovalım içine haşlanmış fasülyemizi,irice rendelediğimiz havuçlarımızı,baharatlarımızı ilave ederek harmanlıyalım. Bir servis tabağına alalım üzerini dereotu ve dilimlediğimiz yumurta ile süsliyelim.sıvı yağ ve sirkeyi üzerine gezdirelim. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Türk Yemekleri

Türk Yemekleri
Selamlar,bloğumuzda Türk yemek kültürünü yansıtan yapımı oldukça kolay ve zevki yemek tariflerini bulabilirsiniz. 30 yılı aşkındır bir ev hanımı olarak edindiğim nacizane yemek yapımı tecrübelerimi bu blog aracılığı ile sizlerle paylaşmak istiyorum.