1 Ekim 2007 Pazartesi

Taze Fasulye Turşusu Kavurması

Malzemeler

1 adet kuru soğan---3,4 diş sarımsak—1 fincan sıvı yağ-



Yapılışı


soğanımızı ince ince doğrıyalım, tavaya sıvı yağımızı koyup kızdıralım içine soğan ve irice kestiğimiz sarımsakları koyup 1-2 dakika kavuralım sonra turşu fasülyemizide tavaya alarak biraz daha kavuralım. Sonra isteğe göre üzerine tereyağı biberle yakarak gezdirelim.


Hiç yorum yok:

Türk Yemekleri

Türk Yemekleri
Selamlar,bloğumuzda Türk yemek kültürünü yansıtan yapımı oldukça kolay ve zevki yemek tariflerini bulabilirsiniz. 30 yılı aşkındır bir ev hanımı olarak edindiğim nacizane yemek yapımı tecrübelerimi bu blog aracılığı ile sizlerle paylaşmak istiyorum.