1 Aralık 2007 Cumartesi

Haydari

Haydari



Malzemeler

500gr. süzme yoğurt—yarım demet dere otu—3 diş sarımsak—yarım su bardağı zeytinyağı—tuz.

Yapılışı


Dere otunu yıkayıp incecik kıyalım.sarımsakları soyup iyice ezelim.süzme yoğurdumuza dere otu ve sarımsakları ekleyelim,tuz ve zeytinyağınıda ilave ederek karıştıralım. Servis tabağına alarak biraz buzdolabında dinlendirelim.Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Türk Yemekleri

Türk Yemekleri
Selamlar,bloğumuzda Türk yemek kültürünü yansıtan yapımı oldukça kolay ve zevki yemek tariflerini bulabilirsiniz. 30 yılı aşkındır bir ev hanımı olarak edindiğim nacizane yemek yapımı tecrübelerimi bu blog aracılığı ile sizlerle paylaşmak istiyorum.