12 Kasım 2008 Çarşamba

Çiftlik Kebabı

Çiftlik Kebabı Tarifi



Malzemeler--Bir kilo Kuzu eti--3 çorba kaşığı yağ--3 adet Domates--Maydanoz--Dereotu--kekik--biber--tuz---2 adet orta boy soğan.



Yapılışı--Soğanı halka halka doğrayıp etle birlikte 3 çorba kaşığı yağda kavuralım.Üzerine biberini ilave edelim.Etlerimiz pişmeye başlayınca içine küçük küçük doğradığımız domatesi,maydanoz,dereotu,tuz ve kekiğini katıp kendi suyu ile pişmeye bırakalım.Tencerenin ağzı kapalı olacak. Pişen yemeğimizin üzerine kekik serperek servis edelim.

Hiç yorum yok:

Türk Yemekleri

Türk Yemekleri
Selamlar,bloğumuzda Türk yemek kültürünü yansıtan yapımı oldukça kolay ve zevki yemek tariflerini bulabilirsiniz. 30 yılı aşkındır bir ev hanımı olarak edindiğim nacizane yemek yapımı tecrübelerimi bu blog aracılığı ile sizlerle paylaşmak istiyorum.