21 Ekim 2007 Pazar

Etli Kuru fasülye




Malzemeler

Yarım kilo fasülye—250gr. kuşbaşı et—2 adet soğan—1 kaşık salça—2 adet yeşil biber—1 adet domates—tuz, karabiber,


Yapılışı



Fasülyeyi akşamdan ılık tuzlu suya bırakalım.Sabaha kadar beklesin sabahleyin süzüp fasülyelerimizi yıkayalım ve bolca suda haşlayalım.Etimizi bir tencereye koyalım iyice suyunu çekene kadar pişirelim sonra içine yağı ve küçük küçük kestiğimiz soğanları koyup çevirelim soğanlar pembeleşince domatesimizi ve salçamızı koyalım tuzu ve biberi ekleyip fasülyelerimizide koyup üzerine sıcak su ilave ederek pişirelim.Afiyet Olsun...




Hiç yorum yok:

Türk Yemekleri

Türk Yemekleri
Selamlar,bloğumuzda Türk yemek kültürünü yansıtan yapımı oldukça kolay ve zevki yemek tariflerini bulabilirsiniz. 30 yılı aşkındır bir ev hanımı olarak edindiğim nacizane yemek yapımı tecrübelerimi bu blog aracılığı ile sizlerle paylaşmak istiyorum.