Ispanaklı yumurta
Malzemeler
750gr.ıspanak—2 soğan—4 yumurta—2 çorba kaşığı sıvıyağ—tuz,karabiber-kırmızı toz biber.
Yapılışı
Ispanakları iyice ayıklayıp yıkayalım sora irice doğrayalım.Sıvı yağı tavada ısıtıp içine soğanları ince ince kesip ilave edelim.hafif kavuralım3-4 dakika yeterli olur. Sonra ıspanakları tuz ve karabiberi katıp pişirelim.Yumurtalarımızı ıspanağın üstüne aralıklı olarak kıralım kısık ateşte kapağı kapalı şekilde 3-4 dakika pişirelim üzerine kırmızı toz biber serpip servis edelim.
14 Kasım 2007 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Türk Yemekleri

Selamlar,bloğumuzda Türk yemek kültürünü yansıtan yapımı oldukça kolay ve zevki yemek tariflerini bulabilirsiniz. 30 yılı aşkındır bir ev hanımı olarak edindiğim nacizane yemek yapımı tecrübelerimi bu blog aracılığı ile sizlerle paylaşmak istiyorum.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder