16 Ocak 2008 Çarşamba

SEVGİLİ OKURLARIM

SEVGİLİ OKURLARIM



Günlük 250 ve üzeri ziyaretçlerimiz olduğunu görüyoruz hepinize teşekkür ederim. Umarım tariflerimizi uyguluyorsunuzdur,bunlar için iyi veya kötü eleştiriler yapıp bize yorumlarınızı bildirirseniz mutlu olacağım.Ben elimden geldiği kadar yapılması kolay ve ekonomik tarifler yazmaya çalışıyorum,sormak,öğrenmek istediğiniz varsa lütfen yazın .


Bu tarifleri yazmak sizlere yardımcı olmak benim için memnuniyet verici birdurum.Özellikle yurt dışından bloğumuzu ziyaret eden bir çoğunluk var.Bunun büyük bir kısmını Almanyadaki gurbetçi kardeşlerimiz teşkil etmekte bende uzun yıllar almanyada yaşamış gurbetçi ailenin bireyiyim.

Türkiyeye izine geldiğimiz zaman buradaki eş dost tarafından yapılan ikramlardan hoşumuza gidenlerin hemen tarifini alır almanyaya dönüşümüzdede bayan arkadaşlarla bu tarifleri uygulardık hakikaten sevinirdik sanki vatan kokusunu alırdık şimdi bilmem yine aynımı.Hepinize tekrar teşekkür eder sağlıklı yıllar dilerim .Hoşça kalın Sevil Karakaş

Hiç yorum yok:

Türk Yemekleri

Türk Yemekleri
Selamlar,bloğumuzda Türk yemek kültürünü yansıtan yapımı oldukça kolay ve zevki yemek tariflerini bulabilirsiniz. 30 yılı aşkındır bir ev hanımı olarak edindiğim nacizane yemek yapımı tecrübelerimi bu blog aracılığı ile sizlerle paylaşmak istiyorum.