19 Şubat 2008 Salı

Can Dostum

Can Dostum

Can Dostumun Kara Zeytini Gazoz,emziğini alarak Kırmızı yastığında uyumaya giden Gazoz. Bu akşam çıkan bütün can dostlarımız çok güzel çalıştırılmış onun içinde hünerlerini gayet iyi bir şekilde sergilediler Gofret dışında onun canı bu akşam pek bir şey yapmak istemedi olabilir aslında çok sevimli ve yetenekli bir köpek gördüğüm kadarıylada Yağmur onu çok seviyor inşallah ona kendi evini yuva olarak sunar.

Biz ailece bu programa kilitleniyoruz.Gazozun bizdeki yeri birazcık daha fazla gibi çünkü bizim evimizde baktığımız 4 yaşında BOMBAY cinsi Cincan adlı simsiyah kedimiz var,çok akıllı ve zeki bir kedi .Herzaman evimizde beslediğimiz hayvanlar olmuştur ama Cincan kadar akıllı bir Kediye hiç rastlamadık.Gazozla ikisini beraber düşünüyorum da ortalığı savaş alanına çevirirler ikiside çok hareketli .


Sema Çelebinin göz yaşlarınada çok üzüldük,Barınaktan çıktıktan sonra tekrar oraya dönmek bu köpekçiklerin ruhsal durumunu bozmazmı?

Bence oda Merve Sevi gibi bu dost köpeği üzmesin ve evine alsın. Evet Nuri bey sanırım sizde Gazozdan ayrılamassınız artık madem böyle bir işe öncülük ettiniz sizler bu köpekleri sahiplenin ki diğer hayvan severlerede örnek olun ama onlara yaşamları boyunca bakacaksanız alın bir daha sokağa atılırlarsa bütün emekler boşa çıkar,yazık olur bu CAN DOSTlarına.

Kalbinizde HAYVAN Sevgisine her zaman yer ayırın .


Sağlıkla kalın.

Hiç yorum yok:

Türk Yemekleri

Türk Yemekleri
Selamlar,bloğumuzda Türk yemek kültürünü yansıtan yapımı oldukça kolay ve zevki yemek tariflerini bulabilirsiniz. 30 yılı aşkındır bir ev hanımı olarak edindiğim nacizane yemek yapımı tecrübelerimi bu blog aracılığı ile sizlerle paylaşmak istiyorum.