23 Kasım 2011 Çarşamba

Mayonezli Hardal et yemeğinin yanındaki lezzet

Mayonezli hardalın yapımı için gerekli malzeme bu sosu et ,balık ve tavuk ızgaranın yanında servis edebilirsiniz.

2 yemek kaşığı mayonez, 3 yemek kaşığı hardal, yarım limon suyu, biraz acı biber salçası.(yarım yemek kaşığı)

Mayonez,hardal,limon suyu,acı biber salçasını karıştırın. yalnız bu sosu yaparken karışımı sürekli ve hızlı bir şekilde çırpın daha sonra kıvama gelince servis edene kadar buzdolabında bekletin.

Hiç yorum yok:

Türk Yemekleri

Türk Yemekleri
Selamlar,bloğumuzda Türk yemek kültürünü yansıtan yapımı oldukça kolay ve zevki yemek tariflerini bulabilirsiniz. 30 yılı aşkındır bir ev hanımı olarak edindiğim nacizane yemek yapımı tecrübelerimi bu blog aracılığı ile sizlerle paylaşmak istiyorum.